AlittleGiirl

Senaste inläggen

Av Ida Nilsson - 18 april 2013 22:19

Kommer att somna lycklig ikv, grattis till SM-GULD SAIK(L)Haha ja ni, ja skl ju rida ett dressyrpass i ridhuset ikv men nähä då. Ikke så nikke, fjollponnyn hade ont i ryggen å sjönk bara ihop nä ja tog på hans rygg fast han haft på sig täcke så kom regnet endå igenom.. Och då fjollponnyn spänner sig blir de ju värre.. Men han fick ta på sig täcke inne å mysa, imon äre ut å skritta/trava på schemat! De kommer bli asm, ska dra täcket över huvet och å döö av lycka/ trötthet nu! Puss!

ANNONS
Av Ida Nilsson - 18 april 2013 21:37

Så jävla underbart, så sjukt glad! Ni va värd de här. Finns inget att säga, ni är världens bästa lag:') <3

ANNONS
Av Ida Nilsson - 18 april 2013 17:14

Ändrade planer! Frågade Cia å vi hade tydligen inte teori så det blir dressyrpass i ridhuset ist. Tack å lov för de spö regnar ute å ja ser min ponny ståendes i regnet i sitt gamla regntäcke, yesbox mamma köpte ett nytt täckte som kom idag på posten, ett blått snyggt regntäcke! Nu ska jag lata mig i klubbstugan innan ja ska gå ut i stallet å fixa!

Av Ida Nilsson - 18 april 2013 15:10

Var och red min bebbe igår med Fanny å Emma, blöt häst efter de jaoo! Vi red "vilse" i skogen och de va snö upp till magen på hästarna så dom fick leka BULDOSER igenom snön. Men vi galopperade genom de mesta och sen hittade vi vägen igen, men de va härligt väder å inte så kallt så det var riktigt mysigt endå! Idag ska ja rida ut me Signe i regnet, de va ju så fint väder i morse! Teori ikv så de e därför ja rider ut nu i eftermiddag. Annars så mår jag bara fint, men min häst börjar se ut som en nakenråtta! Han löser en massa massa hår, han har även fått skav där sadeln ligger. Men Isabel sa att han blir extra känslig nu när han fäller vinterpälsen om man nu säger så.Nä, bäst å ringa mamma å fråga om hon kommer snart så hon kan skjutsa till stallet och då är de regnjacka på, Puss!

Av Ida Nilsson - 16 april 2013 16:44

Förlåt för dålig updatering men har inte haft tid som vanigt.. 

Men igår så red ja ut bebben, skritt å trav barbacka och han fick jobba. Han va ganska spattig av sig men de gick bra endå! Idag ska jag köra ett pass ute på den blöta ridbanan, ska jobba honnom frammåt neråt (dressyrpass).

Imorse btw anmälde jag mig till KDRF första dressyrtävlingen BORTA och me laget för mig  i år! Ska bli riktigt kul tycker jag, han har blivit så fin nu   


Men jag ska försöka blogga nu så mke jag kan! Puss:*

 


Av Ida Nilsson - 12 april 2013 15:13

Skönt att de e helg nu, skolan va helt okej faktiskt!

Ikväll drar jag till Isabel och sover till imon, hon ska å tävla så jag ska följa me å hjälpa till, grymt grymt!

Sen på söndag ska jag å kolla i Vännes när friends tävlar å träffa goa Julia, de kommer ocå bli sjukt grymt!

Jag kommer ha en riktigt bra helg, hoppas ni oxå får en asm helg! Men nu ska jag kolla tv sen vänta på pappa så han kan skjutsa mig ner till stallet å sen till bästa Isabel. Ha en mysig freedaa babes, pöss!

 Av Ida Nilsson - 10 april 2013 17:02

Har inget att skriva om.. bjud på bild!

 

Av Ida Nilsson - 8 april 2013 21:17

Tjena, jag skrittade ut bebben me Fanny en sväng nu ikv. Han fick sträcka lite på småbena! 

Ja har inge värt att säga er just nu så vi hörs imon! Puss:*

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se