AlittleGiirl

Senaste inläggen

Av Ida Nilsson - 7 april 2013 22:29

Hoppträningen gick super, hoppade hinder på 90 men dock ramlade jag av.. Men kolla filmen ni lär ju asgarva!


- Du är hela min värld.


ANNONS
Av Ida Nilsson - 6 april 2013 20:04

Okej jag vet inte vad jag ska skriva, men jag kan ju börja me å säga att jag hade en grym statestik igår! Kärlek till er som läser min blogg, betyder mycket för mig.


Har vart i ryssjön med Bella och hennes familj i stugan hela dagen, de är jätte mysigt där nere! Vi har varit ute hela dagen så jag är jätte röd i ansiktet efter solen^^ 


Men efter jag varit där kom typ hem 6 halv 7, så åkte jag ner till bebben å mockade sen myste jag med honom så det blev en vilodag. De måste nog vara skönt de oxå efter ett svettigt pass ute igår och stretching på de, han e för go! 

Nu ska jag dra å äta gotta. Ha en mysig kväll a amigos, puss puss!

 


ANNONS
Av Ida Nilsson - 5 april 2013 22:23

Nu ska ja ta å börja dra mig mot sängen, men vill bara säga att ANTON HYSÈN KOMMER ALLTID ATT VARA BÄST Å SNYGGAST I HELA LET'S DANCE'S VÄRLDS HISTORIA!. Han e så snygg, man smäälter jue! Men godnatt på er vi hörs imon! 

  *DAMN*

Av Ida Nilsson - 5 april 2013 19:29

Har just ätit klart go middag me go familj! Red ju ut bebben med Signe och Calle idag oxå, de blev inte bobacken. Vi red runt Legdeå och sen när vi kom tbx galopperade vi uppför en backe så han blev lite svettig och han va ju heelt crazy nerför å skulle galoppera /hoppa/stegra NERFÖR backen.. -standardKairos  

Men sen blev han lugn och fin efter ett bra tag.


Ni har väll sett nya headern å designen? Tack till bästa Isabell, grym är du! Vad tycker ni? kommentera elr ställ frågor! Nu ska jag till backen å åka madrass me Signe, puss å hej!

 

Av Ida Nilsson - 5 april 2013 09:32

Bad blogging har de varit, men jag har alltid tänk att jag ska hinna blogga men ja sätter mig vid datorn så sent sen orkar jag inte skriva å de har hänt att jag somnat vid datorn oxå. Men nu tar jag all tid till å skriva!

Igår for jag ut på en mysig ridtur i snön.. Helt sjukt det är April å snön ska ju börja smälta men de snöade bara lite så de va bra!

Ja hade tänk fara me bebben til Bobacken å rida ut en sväng med Klara, men nu ska jag chilla lite å kolla tv Blogagr mera sen! Puss:*

    Du e så fin!


Av Ida Nilsson - 1 april 2013 08:31

Jag har ju int bloggat sen torsdags... Igår iaf så red jag upp LC:2 2008 för en domare. Kairos var typ seg men ja tycker de gick ganska bra, jag klarade ju provet så nu har jag grönt kort! Guu vad vi ska tävla nu, jag hoppas på minnen som alltid ska stanna i hjärtat. Nu är jag taggad, måste bara träna bort min tjurighet. Ja blir jätte sur/besviken att ja kanske inte får bra siffror på protokollet osv.. Nu har jag LOVAT er att jag inte ska vara besviken över hur de går! Hahaha den tummar vi på  

Idag ska jag rida bebben me Klara å hennes påwnii Frida men jag venne om vi ska rida ute eller i ridhuset elr nåt, men de blir nog sägert bra vad vi än gör^^ Fast juste, de e ju 1 April idag! hehehe  


Det är jätte fint väder idag oxå, ja tror jag far på en springtur nu på morgonen, Vi hörs under dagen, pusspåerbabes!

 

Av Ida Nilsson - 28 mars 2013 06:45

             

Myste bara med han igår, de blev inget ridande! Han e så goo♥

Av Ida Nilsson - 27 mars 2013 17:03

Tjänna, är forever alone hemma nu. Mamma brorsan å syrran e i stan så jaa. Jag håller på å kolla vad jag villha från hööks och ser redan att Mamma kryssat i de jag vill ha så vem vet? hon kanske beställer lite efer så väntar ja tills vi ska till Sundsvall i maj å shooppaaa loss på hööks (Y) å ikea... Men de ska bli riktigt nice!


Hade engelska prov i skolan idag å ja tycker de gick riktigt bra, men de e va jag tycker å vad läraren tycker de spelar ingen roll  Imorn e de prov i religion osså.. Men ska plugga till de när mamma kom hem sen. Men annars så e de väll en chill Onsdag, ska till stallet å rida ut bebben sen.

Men nu kommer Mamma å dom andra hem, puss!

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se