AlittleGiirl

Senaste inläggen

Av Ida Nilsson - 26 mars 2013 21:50

Ja har int blogga sen söndags men aja. Han gick JÄTTE fint på hoppträningen å mindre bra på dressyren igår, han hade typ träningsvärk. Men ikv skrittade jag runt hela sikeå så han bör blivit av me lite värk, ja stretcha han igår oxå sååå...Men imr är de rida ut på schemat, och engelska prov i skolan.. Men ja bloggar bättre imon, pussar!!

ANNONS
Av Ida Nilsson - 25 mars 2013 11:59

Tjaa, nu e jag påväg till skellefteå me Julia å Mamma för Julia ska på sjukhuset å kolla benet ( tog ledigt från skolan), efter de blire sshhooppaaa! Så de blir najjs, ja bloggr mer när ja komme hem igen. Ha en grym dag mina babes, Puss!

ANNONS
Av Ida Nilsson - 23 mars 2013 21:30

Oj oj OJ. Kairos gick HUR fint som hellst idag på träningen för bästaste Emelie!

Emelie red fram han i typ 5 min för jag kom liite sent men whatever, efter hon hade ridit honom lite red jag och de gick ju sådär i början men asså shiieet mot slutet alltså! Jag fick han i den formen vi alltid sökt efter, jag klarade de! Nu vet jag hur jag ska hålla å krama i tyglarna och låånga ben. Jag red ju utan hjälpmedel dessutom, asså ni ska bara veta hur glad jag blev när Emelie berömde mig! Riktigt riktigt nöjd över hur fin han kan vara och en klapp på huvet får jag ge mig själv som börja fatta de där nu. 

Imorgon är de hoppträning på schemat, Emelie sa att jag skulle rida fram han på samma sett dom idag så jag få fram det jag vill ha av honom. Men det är så kul att allt börja fukna nu! Im so happy :-D


Nu ska jag mysa med familjen å käka godis + prata me -E. Så de ska bli myys, jag å pappa var å släppte in hästarna nu ikv och de gick fin fint! Tack pappi, du e bääst!

Tror ja säger tack för idag redan nu så det är gjort! Sovgott babes, Puss puss!

  Orginal

  Redigerad

Min ögonsten<3


Av Ida Nilsson - 23 mars 2013 10:21

Blev klar i stallet vid ungefär 10, vi väntade tills min kompis hade ridit klart så vi skjutsade hem henne. Härligt väder e de idag iaf, de blåser ju lite men endå jätte fint!   Värt inlägg när jag int ens vet vad jag ska skriva.. Som ni vet ska jag ju träna för bästaste Emelie, tagga tagga! Men nu är jag hjärntvättad, ja vne vad jag ska skriivaaa jafårdaamp. Fler update kommer under dagen, puss!

 

Av Ida Nilsson - 22 mars 2013 21:35

Jag är så sjukt trött, jag var ner till stallet och mockade sen åkte vi til hästarnas minnesplats och tände ljus. De var så fint, men tårarna bara forsade för mig. Men nu har det börja härda dig, måste vara pigg inför in å utsläppet och Emelie träningen imorgon! Taggad på träning men sovmorgon hade int varit heelt fel.. 

Mina ögon gör typ ont och typ faller ihop, jag måste nog verkligen sova nu om int hästarna vill ha en sovande person på ryggen imorn. Ni får sova så gott så ska jag iaf försöka göra det jag mä!

Vi hörs imorn bebes, löv u.

Av Ida Nilsson - 22 mars 2013 16:08

Idag mår jag bättre, har int kunna grina nå mer sen igår. Usch å fyfan asså, Emelie, Hanna å Cia åkte och tände ljus och gjorde fin där de hemska hände, det blev jätte fint! 

 Imr har jag ut och insläpp och då ska jag träna dressyr för Emelie! De kommer bli asm  


Jag tror Kairos får typ vila idag elr något, sen måste jag göra delproven från gröna kort kursen. Och yada yada.

Men nu ska jag vara soc med Signe som e här me mej, men ha de bra så hörs vi ikv! Puss:*

  Så blev de vid platsen, riktigt fint! Vila i frid B & Z, många styrke kramar till hästägarna ♡

Av Ida Nilsson - 21 mars 2013 22:08

Kairos skötte sig jätte fint! Jag kommer att ha TrÄnInGs väärk i benen imorn, vi skulle göra 4 volter på varje långsida och 1 på kortsidan. Utan stigbyglar å jag fick trycka me innerskänkeln å jobba å jobba å jobba. Shieet va jobbigt! Sen stretchade jag Kairos och jag tycker han är mycker finare fter stretchning dagen efter när man ska rida!:D


Men nu mår jag inte så bra längre, när jag var i stallet å hade ridit klart hörde jag att 2 hästar hade blivit påkörda på E-4. Alla som va på samma ställe som jag ba, hoppas inte det är (dom) för hästarna går ju bara bakom hustet men inget vildstängsel längst vägen så det är fritt fram över vägen. Sen hörde vi att det va just DOM, DOM som det inte skulle varit. Jag är sjukt ledsen för jag känner personerna. Vila i frid älskade ponnys, och tankarna går till ägarna till hästarna om ni läser detta så skickar jag MASSOR med styrke kramar till er. Jag är helt paff, jag fattar INGENTING av det som hänt ikv. 


Nu är jag trött men jag kan inte sova, igentligen orkar jag inte ens blogga nu. Men nu ska jag lägga mej å försöka sova iaf, fyfan så piss de här är asså.. Puss..

 

Av Ida Nilsson - 20 mars 2013 16:39

Asså jag har int haft tid å blogga något i veckan, har varit i stallet sent och haft mke i skolan och yada yada. Men nu äntligen bloggar jag!

Jag ska å rida ut Bebis med Fanny och Sofie en sväng, igår va ja ute å sprang me bebis runt lilla sågen för de e ju kolsvart ute typ kl 8.. Men tagga rida ut i blåsten ikv rå!


Blir int nå långt inlägg för jag skypar nu å ska äta typ snart, men jag ska blogga ikv hade jag tänkt!

Soo vi hörs, Puss!!

  You know my name, but not my story.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se