AlittleGiirl

Senaste inläggen

Av Ida Nilsson - 3 mars 2013 22:13

Nu är de sova för mig som gäller, ja ska till Felicia kl 8 imorn bitti så måste vakna vi 7, fast de har ja typ gjort alla dagar^^Jag är iaf jätte taggad på att åka, de ska bli skit skoj! Typ slösar tid på å blogga nu när ja ska sova, puss å gonatt för mig!-Ther's only 1 thing2 do3 words4 youI love you- E.

ANNONS
Av Ida Nilsson - 3 mars 2013 17:25

Vilken ponny, helt underbar! Vi hoppade banhoppning och vi bara flög över alla oxrar å räcken på 80 cm! Äntligen har det börjat funka pojken!. Är bara hur lycklig som hellst:D

De va lite jobbigt att säga hejdå till han å ge honom en sista puss på en vecka. Kommer säkert bli hur bra som hellst att jag får vila ett tag och ha skoj me min allra finaste vän! Kommer bli så grymt  


Ikväll ska jag packa å va me my family och prata på skype me E. Lite simpel kväll rättare sagt! Men nu hade jag tänkt kolla runt på facebook och komma på något annat å göra, ni får ha en trevlig kväll så kommer ett update senare ikv! Pusstjaoo:*

      

ANNONS
Av Ida Nilsson - 3 mars 2013 07:55

Godmorgon! Ja vaknade typ vi 7 imorse och ja ville ha sovmorgon men de gick int för då börja ja smsa me E, så då kunde jag inte somna om. 

Haha igår när ja skulle börja packa så sa mamma ba: - Packa imorgon ist då all tvätt är klar,-.- så idag MÅSTE ja packa för annars kommer de bli stressigt imorgon när vi ska iväg och då kommer ja typ glömma de viktigaste isf.


Hoppning idag och vädret e grymt, idag älskar jag vädret! Okej fine, de snöar men ingen blåst. Men ja kommer måste värma upp min häst läänge för han kommer säkert vara pigg. Den här veckan har mest varit på backen då jag släppt honom i ridhuset och tömkört sen fick han typ vila fredag-lördag. Men ja får skylla mig själv om jag får en pigg häst, de e nästan roligare för så bjuder han frammåt så jag slipper sitta så ösa hela tin^-^


Men nu ska jag gå å ta på mig mys tröjan å sen börja packa, packa, packa, smsa å packa igen. Ha en grym söndag! Update kommer eftersom, puss!

 Så fick man se ut igår när man tog insläppet(a)

Av Ida Nilsson - 2 mars 2013 21:42

Har jag spenderat i stallet med Pappa, de gick grymt å ta in pååwniisarna! 

Men ja missade mello för ja va i stallet till 9 typ, men hörde att Anton Ewald gick vidare iaf! Han e så sjukt snygg ja döör..


Ikväll ska jag packa sakerna till Jämtland fick en packlista av Felle så nu äre bara å packa.

Ja ha typ bara onödiga saker att berätta så nu går ja å packar, sov så gott babes!

  E.<3

Av Ida Nilsson - 2 mars 2013 15:42

Jag hade ju tänk fara ut å rida men de e ju snöstorm och de blåser INTE lite. 

De ha komme en massa mer snö å jag vill ha värmee, buhu  Dumma väder! Ja ville ju rida ut å vårat ridhus är inte isolerat och har typ tyg som fönster så de blåser å låter hur mke som hellst där inne. Om jag hade råd skulle jag fixa till ridhuset..


HOPPAS på bättre väder imorgon, de är hoppträning på schemat och jag är taggad! Det sista passet på en hel vecka. Usch va jag kommer sakna min ponny känner jag! Tur jag har goa personer jag kan lita på.

Nä nu ska jag göra något annat, pusspåer!

   

Av Ida Nilsson - 1 mars 2013 21:26

De gick väll bra å löshoppa, började hoppa ganska lågt och slutade med att han hoppade fint över 1 m och ett 70 cm stuts hinder! Dutti bubbe:D


Jag är grymt trött å slö så de va på gränsen till att ja orkade göra ett inlägg nu ikv. Ja ska typ lägga mig nu så jag orkar upp 7 imon.. Snälla säg att det blir härligt väder imorgon så många hästar slipper ha på dig täcken, de tar typ minst 1 timma att ta ut alla hästar när täckena ska på. Men ska kolla vädret nu och lite bloggar innan jag sussar isäng! Sovgott mina fina, i löv u!

  Bild sen förra löshoppningen, Hannas kamera följde inte med idag!

Av Ida Nilsson - 1 mars 2013 16:24

Fredag dagen efter torsdag och dagen före lördag

Ikväll löshoppas Karre, grymma ponny har en sådan hopptekinik! Haha jag dör när ja ser han faila ibland..^-^


Har utsläpp och insläpp imorgon så de blir ingen sovmorgon. Och om de e kallt så dör ja, JAG VILL HA VÄRME. Snälla sommar kom nu..


Söndag är de hoppträning och måndag blir de ingen dressyrträning, ja hatar mitt liv men ja ska ju åka till Jämtland så de sket sig;/ Men kul att komma iväg me kompis å ha kul utan pååwwniii!


Mamma skriker på mig, måste dra å handla.. Ha en skön fredag, bye!

    Snälla, ta mig tillbaka..

Av Ida Nilsson - 28 februari 2013 21:33

Ja ni märker ju hur de går att blogga! Åh helvete rent ut sagt.  I veckan har de varit jobbit, mycke sms med en person som betyder guld och stallet har blivit sent och skolarbete. Mycket tid har tillbringas till det och sen är det mycke annat som jag måsta göra så jag har knappt landat vid datorn så jag fått tillfälle till å blogga, jag är verkligen ledsen men jag har inte möjlighet till att skriva varje dag när ja har fullt upp. 


Ikväll har jag tömkört min ponny, han gick jätte fint! Igentligen va de förbredande hoppning men de rasar snö från taket i ridhuset och värsta regn stormen där ett tag så ponnysarna va spralliga, Jag och Ellen släppte Pirajjan och Linus efter vi tömkört färdigt så dom fick springa av sig. Helt OK lektion iallafall!

Förresten! har jag berättat varför Kairos kallas för pirajjan just nu? Jo de a såhär att jag höll på med att tacka och att han skulle buga och då är de ju såklart att han blir sugen på att få sin godis när han gjort det jag bett han så då såklart hugger han ju efter godisen i handen. Han fåt tag i min hand och biter, SÅ SJUKT ont de gjorde asså, de började blöda å han bet så de blev ett sår. Blev sur å kastade godisen på honom å sprang på toan för å skölja av de. Fällde några tårar men gick fort ut till Kairos och sa förlåt å gav han en äppel bit men sa högt åt han att FÖRSIKTIG och de lyssnade han på. Så nu vet ni varför han fått ett nytt smeknamn!


Juste, jag åker iväg på måndag på sportlovet till Jämtland med min kompis till hennes stuga! Kommer bli grymt och har goa människor som tar pirajjan medan jag är borta! Tyvärr lämnar jag datorn hemma p.g.a jag ska tillbringa all tid till min kompis så vi kan ha roligt utan internet. Men jag ska uppdatera bloggen mer än en gång per dag men tIdSiNsTäLlDa inlägg! Men nu måste jag dra, så sovgott!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se